Selecteer een pagina

Aanvraag beveiligingscan website

Het is verstandig om je website te laten scannen op beveiligingslekken omdat dit kan helpen om te voorkomen dat hackers toegang krijgen tot je site. Als hackers toegang hebben tot je website, kunnen ze deze misbruiken voor allerlei kwaadaardige doeleinden, zoals het stelen van gevoelige informatie, het plaatsen van spam- of phishing-berichten of het versturen van malware naar bezoekers van je site.

Door je website te laten scannen op beveiligingslekken, kun je proactief werken aan het versterken van de beveiliging van je site. Als er bekende zwaktes of kwetsbaarheden worden gevonden, kun je deze direct oplossen door bijvoorbeeld een update van het content management systeem te installeren of een beveiligingsplug-in te gebruiken.

Daarnaast is het ook verstandig om je website regelmatig te laten scannen op beveiligingslekken omdat de beveiliging van een website nooit helemaal waterdicht is. Er kunnen altijd nieuwe beveiligingslekken ontstaan of bekende lekken kunnen worden misbruikt door hackers. Door regelmatig je website te laten scannen, kun je ervoor zorgen dat je op de hoogte bent van eventuele beveiligingslekken en deze kunt oplossen voordat ze door hackers kunnen worden misbruikt.

Vul het aanvraag formulier in en je ontvangt een offerte voor een eenmalige scan en voor een regelmatige scan.